Menu Sluiten

Nieuws

Nieuw!

Zojuist verschenen: “Lucht,” gedichten met illustraties. Te koop bij elke boekhandel en in de (web)winkel van Made Conceptstore, Noordeinde 109a, Den Haag, https://www.madeconceptstore.nl/.

Te zien bij mijn raam

Raamatelierroute langs ramen en tuinen van Benoordenhoutse kunstenaars 9 t/m 17 mei 2020 tijden de corona-pandemie. Wat leuk dat je naar mijn werk komt kijken!

Achter het raam zie je schilderijen op glazen schalen en kommen. In het portaaltje hangt een schilderij op doek en je kunt er in mijn laatste dichtbundels lezen.

Wil je meer weten over mijn werk, kijk dan verder op deze website of bel aan bij mijn huisdeur. Ik vertel er graag over op anderhalve meter afstand.

Schilderij op glazen kom. Koperpigment. Doorsnede 28 centimeter.

Schilderij. Acryl op doek. 80 x 100 cm

Kommen en dichtbundel nu ook bij Made Conceptstore, Noordeinde 109A, Den Haag.

Schilderij op glazen kom, paars, doorsnede 28 centimeter.

Je kunt mijn dichtbundel “Kaas van gegeten”nu ook vinden bij Restaurant La Salle, Nieuwstraat 21A, Den Haag. Daar kun je lekker Frans eten voor een leuke prijs.

https://restaurantlasalle.nl/

Schilderij. Acryl op doek. 100 x 120 cm. Zonder titel.

Kaas van gegeten, gedichten met illustraties. ISBN: 9789402190144

Nu op voorraad bij Kaasspeciaalzaak Alexanderhoeve in de Bankastraat en bij boekhandel Couvée-Benoordenhaeghe in de Van Hoytemastraat te Den Haag en te koop bij elke andere boekhandel.

Zie voor achtergrond http://www.marthefuld.nl/werk/gedichten/