Menu Sluiten

Gedichten

Kaas van gegeten, gedichten met illustraties

Verwondering over allerlei aspecten van kaas.

Zoiets gewoons als kaas. Daar kun je van alles aan ontdekken: geuren en kleuren, de vorm, de beweging en belevenissen met kaas.
De gedichten gaan over Nederlandse en buitenlandse kaas, brood met kaas, kaas zomaar, of bij de macaroni. Bij elk gedicht vind je een illustratie in kleur.
Thema’s in het boekje zijn beneveling door, ongelukjes met, weerzin tegen, liefde voor kaas. Ook de vele soorten van gaatjes die je in kaas kunt opmerken en taal met kaas en andersom komen aan de orde. En nog veel meer.

Je vindt de boekjes onder ander bij Alexanderhoeve Kaas in de Bankastraat, Boekhandel Couvée-Benoordenhaeghe, Conceptstore Made en Restaurant La Salle in Den Haag.

Te koop in de boekhandel voor € 17,85, ISBN: 9789402190144 en vanaf de plek waar je nu bent via de website van je eigen boekhandel, of bijvoorbeeld via bol.com.

Vormen, taal, kaas, gedichten

Avontuurtjes met kaas.

Kaasboerin Annelies van den Ende van de Alexanderhoeve was geïnteresseerd in kleine tekstjes over kaas in de Haagse Archipelbuurt.

Ik maakte zeer korte verhaaltjes in de vorm van een slogan, jingle, liedje, acrostichon, haiku en sonnet en in vrije versvorm.

Te koop in de boekhandel voor € 17,97, ISBN: 9789402182514