Menu Sluiten

Gedichten

Lucht, gedichten met illustraties

Een dichtbundel over alles dat maar riekt naar lucht.

Lucht is altijd om ons heen. Hoe voelt hij aan? Hoe ziet hij eruit? Wat doet de lucht, hoe ruikt hij en hoe klinkt hij?

Een dichtbundel vol verrassingen in taal en beeld.

Te koop voor € 17,95. Bestel het boek vanaf de plek waar je nu bent via de website van je eigen boekhandel, of bijvoorbeeld via bol.com. Of ga langs bij Poëziecentrum Gent of Made Conceptstore, Noordeinde 109A Den Haag. Prijs € 17,95. ISBN: 9789402161229

Kaas van gegeten, gedichten met illustraties

Verwondering over allerlei aspecten van kaas.

Zoiets gewoons als kaas. Daar kun je van alles aan ontdekken: geuren en kleuren, de vorm, de beweging en belevenissen met kaas.
De gedichten gaan over Nederlandse en buitenlandse kaas, brood met kaas, kaas zomaar, of bij de macaroni. Bij elk gedicht vind je een illustratie in kleur.
Thema’s in het boekje zijn beneveling door, ongelukjes met, weerzin tegen, liefde voor kaas. Ook de vele soorten van gaatjes die je in kaas kunt opmerken en taal met kaas en andersom komen aan de orde. En nog veel meer.

Je vindt de boekjes onder ander bij Boekhandel Couvée-Benoordenhaeghe, Conceptstore Made en Restaurant La Salle in Den Haag en bij het Poëziecentrum in Gent, België. En te koop vanaf de plek waar je nu bent via de website van je eigen boekhandel, of bijvoorbeeld via bol.com

Prijs: € 17,85, ISBN: 9789402190144 .

Vormen, taal, kaas, gedichten

Avontuurtjes met kaas.

Kaasboerin Annelies van den Ende van de Alexanderhoeve was geïnteresseerd in kleine tekstjes over kaas in de Haagse Archipelbuurt.

Ik maakte zeer korte verhaaltjes in de vorm van een slogan, jingle, liedje, acrostichon, haiku en sonnet en in vrije versvorm.

Te koop in de boekhandel voor € 17,97, ISBN: 9789402182514