Menu Sluiten

Nieuws

Boek komt

Tijdens of kort na de zomer van 2021 verschijnt mijn boek over Rijn en Maas in Nederland.

Zojuist verschenen! Blad, gedichten en illustraties

Dichtbundel blad is een ontdekkingsreis naar het begrip “blad”. Van de knop die de belofte van blad inhoudt tot het poeder waartoe de afgevallen blaadjes na afloop transformeren, het bladgoud dat langzaam wegslijt, het dienblad met de glazen, het blad dat je leest en andere verschijningsvormen van het woord blad. Ik maakte bij elk gedicht in de bundel een kleurige illustratie.

De bundel vertoont een opwekkende lichtvoetigheid. Elk gedicht staat stil bij iets kleins en maakt het groots. Bekijk hier

Marthe Fuld, ‘Blad’ (64 pagina’s, ISBN: 9789464350951), uitgeverij BraveNew Books. Het boek is te koop bij elke boekhandel en is op voorraad bij het Poëziecentrum te Gent, België, bij Made Conceptstore, Noordeinde 109A in Den Haag en bij Couvée Benoordenhaeghe. Prijs: €17,95 

Nu ook in Gent

Vanaf nu koop je mijn dichtbundels ook bij het Poëziecentrum in Gent, België. https://www.poeziecentrum.be/

Te zien bij mijn raam

Raamatelierroute langs ramen en tuinen van Benoordenhoutse kunstenaars 9 t/m 17 mei 2020 tijden de corona-pandemie. Wat leuk dat je naar mijn werk komt kijken!

Achter het raam zie je schilderijen op glazen schalen en kommen. In het portaaltje hangt een schilderij op doek en je kunt er in mijn laatste dichtbundels lezen.

Wil je meer weten over mijn werk, kijk dan verder op deze website of bel aan bij mijn huisdeur. Ik vertel er graag over op anderhalve meter afstand.

Bij Made Conceptsore

Kommen en dichtbundel nu ook bij Made Conceptstore, Noordeinde 109A, Den Haag.