Menu Sluiten

Overig werk

Dansje maken

Door al tekenend te associëren met het beeld dat uit mijn vingers ontstond, maakte ik een boekje. “Dansje maken” is een voorleesboekje. Het bijzondere eraan is, dat je het boekje persoonlijk kunt maken door de tekst aan te passen.

Lees hier hoe dat in z’n werk gaat.

originele ansichtkaarten

Wenskaarten

Voor jezelf of om cadeau te doen: een setje wenskaarten.

Tien van mijn op de iPad gemaakte tekeningen zijn nu verkrijgbaar als dubbele kaart met envelop. Afdruk op gegrijnd tekenpapier (inktjetprint), formaat: A5 (circa 14 x 20 cm). Ik maak deze afbeeldingen door met mijn vinger over het glas van de iPad te bewegen.

Stuur mij een berichtje als je de kaarten wilt bekijken of kopen.

1 wenskaart met envelop: € 3,50

10 kaarten met envelop in handgemaakt hoesje: € 30

iniminiverhaaltje

Inimini

Lees voor de ontspanning één of meer van de groeiende reeks iniminiverhaaltjes. Je vindt ze hier.

menselijk lichaam

Blogs

Ik schrijf en teken allebei even graag. Dan is het leuk om blogs te maken. Zoals deze bijvoorbeeld.

Leporello’s

Ik maak kleine leporello’s. Hier lees je er meer over.

Geregeld maak ik tekeningen op mijn i-pad, steeds weer nieuwe. Over wat ik zie, zag, had kunnen zien, droomde, had kunnen dromen en andere onderwerpen. Hier een selectie.

De tekeningen zijn beschikbaar als achtergrond voor zoom en andere vergaderprogramma’s, als ingelijste inktjetprint, als ansichtkaart en in overleg in andere vorm.

Op Instagram vind je een indruk van mijn laatste tekeningen. Wel zie je op Instagram alleen vierkantjes en is het originele werk vak langwerpig (liggend of staand).

Samen met Goof maakten we een Dynamische Tijdmachine. We hebben goed nagedacht over wat we deden en hebben dat opgeschreven in een handreiking: Dynamische Tijdmachine2.0.

Samen met Goof maakten we een flapeend. Omdat we geen bouwtekening met bouwinstructie konden vinden, hebben we er zelf één gemaakt. Iedereen kan nu de flapeend namaken. Zie het bestand met bouwtekening en werkinstructie: Goof en de flapeend

Vlag van gehavend damasten tafellaken en tule. Wimpel met handje van tule.

Collage met vliegerpapier

Gebroken glas… …maar niet heus!